You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Gati për sfidën

Goma verore nga Matador

Matador 2018 Visual 3-Cars - Red Cars on road with Village and Hills in Backround

MP93 Nordicca

Përvojë dimërore krejtësisht e re.

Goma e re flamurtare dimërore nga Matador vjen me dizajn motivi krejtësisht të ri dhe performancë të fortë dimërore. MP 93 Nordicca i ri ju çon atje ku dëshironi të shkoni në heshtje, të sigurt dhe me efikasitet, me më pak shqetësime, në mënyrë që të mund të shijoni udhëtimin.

  • Mbërthim dhe kontroll mbresëlënës në kushte udhëtimi dimërore

  • Mbrojtje e sigurt në rrugë të lagur dhe në rrugë me borë të shkrirë

  • Konsumim shumë i njëtrajtshëm i faqes shkelëse dhe rrotullim i lehtë

Uniroyal MP93 Nordicca

Cila gomë është e përshtatshme për makinën tuaj?

Zgjidhni madhësinë e gomës tuajDëshironi të na kontaktoni?

Thjesht na kontaktoni


Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja