You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Mësoni më shumë rreth historisë së markës sonë

Matador - Gomë profesioniste e përgjithshme.

Matador 2018 Visual 2-Cars - Red Cars on road with Village and Hills in Backround

Përvojë në industrinë e gomave për më shumë se 110 vjet.

Me gomat Matador ju jeni gati për çdo mision, sepse ato janë zhvilluar nga profesionistë. Përvoja e suksesshme shumëvjeçare e Matador në zhvillimin e gomave reflektohet në produktet e saj dinamike, moderne dhe efikase. Me Matador jeni gati për çdo sfidë.

Dëshironi të na kontaktoni?

Thjesht na kontaktoni


Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja