You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Komoditet i lartë

  • Gjeneron zhurmë shumë të ulët falë motivit të balancuar të faqes shkelëse dhe shpërndarjes së optimizuar të profilit për një përvojë të këndshme dhe komode drejtimi.
hectorra-van

Performancë e lartë në frenim

  • E bën drejtimin të sigurt dhe të qëndrueshëm për shkak të kurorës gjashtëkëndore në dizajnin e motivit. Sipërfaqja e optimizuar e kontaktit midis faqes shkelëse dhe rrugës e bën shumë të shkurtër distancën e frenimit në rrugë të thata.
hectorra-van

Rezistenca e ulët në rrotullim dhe konsumimi 

  • I reziston konsumimit të çrregullt dhe i mban veçoritë e saj të optimizuara për më gjatë. Gjenerata e re e përbërësve të faqes shkelëse ofron përmirësim të rezistencës në rrotullim dhe performancës së konsumimit.
hectorra-van


Shkarkimet

Fleta e të dhënave Hectorra Van

Fleta e të dhënave Hectorra Van

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador