You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Fërkim dhe frenim i përmirësuar në borë

Numri i lartë i kanaleve anësore dhe anëve mbërthyese në faqen shkelëse nënkuptojnë se mund të kapet më shumë borë, duke rezultuar në mbërthim më të mirë nga faqja shkelëse. Kjo ofron performancë të mirë në borë, duke përmirësuar si fërkimin ashtu edhe performancën në frenim.

mp92-sibir-snow

Frenim i përmirësuar në rrugë të lagura dhe siguri e mirë kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë.

Motivi i faqes shkelëse kanalizon me siguri ujin larg nga faqja shkelëse. Kjo përmirëson frenimin në rrugë të lagura dhe performancën kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë.

mp92-sibir-snow

Manovrim më i mirë në rrugë të lagura.

Goma ka fortësi të mirë të pjesës anësore të faqes shkelëse. Kjo rezulton në manovrim më të mirë në kushte me lagështirë dhe reagim optimal të timonit në dimër.

mp92-sibir-snowShkarkimet

MP92 Sibir Snow

MP92 Sibir Snow

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador