You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Fërkim si kurrë më parë.

Motivi i ri dhe modern i faqes shkelëse dhe dizajni i kopertonit ofrojnë fërkim të jashtëzakonshëm në çdo terren. Masat e alternuara të shpatullave garantojnë veprim të përmirësuar vetëpastrues.

mp72-izzarda-at-2

Nivel i lartë rezistence ndaj dëmtimit në kushte jashtë rruge.

Rezistenca e shkëlqyer për të bllokuar dëmet sigurohet nga blloqet e mëdha të faqes shkelëse me anë të stabilizuara bllokimi.

mp72-izzarda-at-2

Ulje e konsiderueshme e zhurmës dhe komoditet në udhëtim.

Dizajni i ri dhe i optimizuar i faqes shkelëse siguron udhëtim komod dhe të qetë në çdo moment.

mp72-izzarda-at-2Shkarkimet

MP72 Izzarda A/T 2

MP72 Izzarda A/T 2

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador