You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike


Tërheqje e përmirësuar në borë.

Profilet e valëzuara me zigzage dhe shumë cepa mbërthimi të fortë dhe efikasë përmirësojnë frenimin dhe tërheqjen në borë.


Lëvizje e sigurt në kthesa.

Goma ofron qëndrueshmëri mbresëlënëse në kthesa.


Mbrojtje e shkëlqyer kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë.

Kanalet e zhvendosjes së ujit e drejtojnë ujin e shiut me shpejtësi larg nga zona e kontaktit. Në këtë mënyrë, goma qëndron fort në rrugë edhe kur rrëshqet në sipërfaqe me ujë, dhe gjithashtu performon shumë mirë në borë të shkrirë.
Shkarkimet

MPS530 Sibir Snow VAN

MPS530 Sibir Snow VAN

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador