You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Nivel i lartë performance në rrugë të lagura

Falë dizajnit inovativ të motivit të saj, goma siguron një mbërthim shumë të mirë, rezistencë ndaj rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë dhe distancë të shkurtër frenimi në rrugë të lagura.

MPS400

Nivel krejtësisht i ri performance në borë

Kombinimi i xhepave të borës dhe anëve me kanale, sjell mbërthim të përmirësuar dhe frenim të fortë në sipërfaqe me borë. Kështu, goma ofron siguri të mirë në dimër.

MPS5400 Icon

Më shumë stabilitet në drejtim në çdo lloj moti

Struktura e optimizuar e dizajnit të qendrës së motivit dhe shpatullave të gomës, siguron një nivel të lartë stabiliteti në drejtim në çdo lloj moti. Kjo rrit shumë sigurinë në rrugë gjatë të gjithë vitit. MPS400 është zhvilluar për t’ju ndihmuar, sa herë që t’ju nevojitet.

MPS5400 IconShkarkimet

Fleta e të dhënave MPS400 Variant All Weather 2

Fleta e të dhënave MPS400 Variant All Weather 2

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador