You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locationsDetajet teknike


Shumë kilometra të përshkuara.

Dizajni i fortë i faqes shkelëse dhe profili i ulët i gomës ulin konsumimin. Kjo sjell më shumë kilometra të përshkuara dhe jetëgjatësi më të lartë.

mps330-maxilla-2

The sturdy tread design and the low tyre profile reduce abrasion. This leads to greater mileage and longer service life.

Matador Mileage Tyre Icon

Qëndrueshmëri e shtuar në drejtim, madje edhe me ngarkesa të rënda.

Edhe kur transportoni ngarkesa të rënda, manovrimi dhe qëndrueshmëria në drejtim mbeten konstante në nivelin më të lartë.

Matador Robustness Tyre Icon

Distancë e sigurt frenimi në rrugë të lagura.

Zhvendosja efikase e ujit siguron frenim të sigurt në rrugë të thata ose të lagura. Kjo ofron rezistencë të mirë kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë.

Matador Braking Dry IconShkarkimet

MPS330 Maxilla 2

MPS330 Maxilla 2

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador