You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Kapje dhe kontroll mbresëlënës në kushtet e drejtimit të dimrit.

Modeli i ri i shkelës është zhvilluar me një numër më të madh skajesh për një rritje të ndjeshme të tërheqjes së makinës suaj në rrugët me dëborë. Çdo bllok dhe majë është projektuar për të përmirësuar performancën e frenimit dhe kthesën e besueshme në kthesat. Kjo e kombinuar shton një udhëtim më të sigurt dhe më të këndshëm.

mp93-nordicca

Mbrojtje e besueshme në rrugë të lagështa dhe me baltë.

Struktura e groove në formë V me brazda të hapura të vazhdueshme krijon kanale uji dhe përmirëson efikasitetin e akuaplanifikimit dhe parandalimin e rrëshqitjes. Kjo ndihmon në ruajtjen e kontaktit të vazhdueshëm të rrugës në sipërfaqe të lagështa dhe me baltë.

mp93-nordicca

Veshje shumë e barabartë e shkelës dhe rrotullim i lehtë.

Shpërndarja e njëtrajtshme në sipërfaqe shkakton konsumim të barabartë. Për ju, kjo do të thotë një udhëtim më i rehatshëm, më i qetë. Shtoni faktin se edhe konsumimi i shkallës do të thotë kilometrazh më i lartë dhe rrotullim më i lehtë, dhe udhëtimi juaj sapo u bë më efektiv.

mp93-nordiccaShkarkimet

MP93 Nordicca

MP93 Nordicca

pdf 1 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador