You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

Detajet teknike


Stabilitet i përmirësuar në drejtim në çdo lloj moti


Falë fortësisë së faqes shkelëse në kthesa, goma ofron transmetim më të mirë të forcave në rrugë. Kjo përmirëson manovrimin në rrugë të thata.

mp62-all-weather-evo

Performancë e përmirësuar në tërheqje dhe frenim

Dizajni i optimizuar i motivit dhe profilet ofrojnë tërheqje më të mirë. Kjo rezulton në frenim dhe tërheqje më të mirë në rrugë me borë.

mp62-all-weather-evoShkarkimet

MP 62 All Weather Evo

MP 62 All Weather Evo

pdf 3 MB Shkarko

Ku të blini goma Matador