You are currently at our Albania website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations


Detajet teknike


Siguri e mirë në drejtim në sipërfaqe të lagur.

Zhvendosja e përmirësuar e ujit rrit sigurinë në drejtim në rrugë të lagura dhe redukton rrezikun e rrëshqitjes mbi ujë.

mp47-hectorra-3

Manovrim i mirë dhe distanca më të shkurtra frenimi.

Transferimi i përkryer i fërkimit dhe i forcave të frenimit rezulton në reagim të drejtpërdrejtë të timonit në rrugë. Në rrugë të thata manovrimi është i mirë dhe distancat e frenimit janë të shkurtra.

Matador Handling Dry Icon

Më shumë kilometra të përshkuara.

Konsumimi reduktohet si rezultat i shpërndarjes së njëtrajtshme të presionit në zonën e kontaktit. Kjo rrit kilometrat e përshkuara.

Matador Mileage Tyre Icon

Nivele të reduktuara zhurme

Emetimet e reduktuara të zhurmës kanë efekt pozitiv te komoditeti në drejtim.

Matador Noise Tyre IconShkarkimet

MP47 Hectorra 3

MP47 Hectorra 3

pdf 889 KB Shkarko

Ku të blini goma Matador